Tilde de Paula Ebys kärleksbudskap i direktsändning – som tittarna missade

Tilde de Paula Eby är inte bara en omtyckt programledarprofil i TV4.

Hon är framför allt mamma till fyra.

Nu avslöjar Tildes tv-kollega Sofia Wistam att programledaren i det tysta svarat för en stor kärlekshandling i direktsänd tv – som de flesta tittare förmodligen missat!

Superproffset Tilde de Paula Eby är just nu dubbelt aktuell i rutan. I början av veckan leder hon det direktsända aktualitetsprogrammet ”Efter fem” tillsammans med bland andra Axel Pileby.

Och på fredagskvällarna är det dags för show – när hon och David Hellenius tar sig an dramat i ”Let’s dance”. Nu återstår endast fyra tävlande par. Det börjar således bli ordentligt spännande i TV4:s danstävling där även Tilde och David brukar bjuda upp till olika sång- och dansinsatser mellan varven.

Visade upp unika tecknet i direktsändning

Men det var i det förstnämnda programmet, ”Efter fem”, som Tilde nyligen visade upp ett unikt och kärleksfullt tecken i direktsändning.

Det verkar som om Tilde inte kommenterade det hela i sändning, men efteråt kunde inte tv-profilen Sofia Wistam hålla sig från att avslöja den stora hemligheten!

På Instagram förklarar Wistam att Tilde har på sig ett ”mamma-halsband”.

”Åh, vad man blir glad när man ser att fantastiska Tilde de Paula Eby har Mamma-halsbandet på sig”, skriver Wistam i inlägget där hon också lagt upp bilder från ”Efter fem”.

Det verkar som om smycket är designat av just Sofia Wistam.

Även om kärleksbudskapet kanske gick många obemärkt förbi, så skriver några av Wistams följare att de insann också lade märke till den fina detaljen i sändningen.

”Finaste halsbandet. Fick av min man och bär de med stolthet varje dag”, skriver en tittare.

”Tänkte på det när jag såg henne. Kul”, skriver en annan.

Artisten Tommy Körberg var en av gästerna i programmet. Han talade bland annat om kommande inspelningarna av ”Så mycket bättre” som han ska vara med på i sommar.

Så fint, Tilde!

Tilde med sitt fina halsband. Foto: TV4/Sofia Wistam Instagram

Dela gärna vidare för att hylla denna fantastiska programledare!