Tittarna rasar mot Robinson-Fredrik – efter att han lämnat tävlingen: ”Så många som sökt…”

Det var i tisdagens avsnitt som deltagaren Fredrik Bolander valde att lämna Robinson.

Nu har tittarna sagt sitt om Fredriks uttåg ur tävlingen.

I slutet av förra veckan så fick Fredrik Bolander, 40, Charlotta Hedlund, 30 och Simone Sjöström, 24, lämna Lag Nord efter att de förlorat sina dueller mot gränsländarna.

Alexander Strandberg, 44, var den enda från Gränslandet som förlorade sin duell och tillsammans med de tre från Lag Nord så såg framtiden i Robinson oviss ut.

Men efter en stunds besvikelse i tron om att de måste lämna programmet för gott så fick de till sin förvåning höra att de fick ännu en ny chans på Gränslandet.

Men väl på Gränslandet så kändes hopplösheten för några av deltagarna påtaglig. Både Charlotta och Fredrik gick tidigt i tankar på att åka hem. Charlotta ändrade sig dock och valde att fortsätta kämpa. Men för Fredrik så såg det annorlunda ut.

Fredrik hoppade av

I tisdagens avsnitt så stod det klart att Fredrik valde att lämna Robinson.

– Jag vill åka hem till mina barn, till min fru, mitt hem. Jag känner att jag saknar min familj jättemycket. Det har till och med gått så långt att jag ibland känner att jag vill ge upp, säger Fredrik i programmet.

Anders Lundin dök upp till Gränslandets strand och försökte övertyga Fredrik om att fortsätta.

– Du vet om att det är tusentals som söker till det här programmet? Som inte vill något annat än att få komma hit och pröva sina krafter och stå i det här äventyret som du gör nu, som du själv har sökt till? Du har själv valt att komma hit, säger Anders Lundin.

Men trots Anders försök att övertala honom så lämnade Fredrik tävlingen.

Robinson Fredrik
Foto: TV4

Tittarnas reaktioner efter Fredriks uttåg

TV4:s sociala medier har flera tittare gett sina tankar om Fredrik och hans beslut att lämna. Flera anser att det är dumt att man kan lämna programmet utan läkarintyg och menar att det borde finnas något kontrakt mellan deltagarna och produktionen som förhindrar att sånt här händer.

Tråkigt. Det innebär ju att Fredrik aldrig presterat bra i tävlingen. Jag tror att han inte trodde att han skulle klara sig på annat sätt än att genom manipulation få ut den ena efter den andra. Men så blev det ju inte. Och så förlorade han när han behövde vinna och hamnade i gränslandet. Den ena missräkningen efter den andra”, skriver en person i ett kommentarsfält på Facebook.

Förstår Anders blir arg när han vill lämna, så många som sökt och inte kommit med. Alla vet ju det är jobbigt och att man saknar dom här hemma, men han åker väl hem för att han är en förlorare, har varit ego sen han kom dit kommer inte vara saknad”, skriver en annan.

Var inte otippat att Fredrik vill åka hem. Nu inser han att hans ”taktik” inte kommer att hålla. Tänk efter en extra gång innan ni söker till Robinson!!! Så många som säkert är så värda att få vara med i Robinson. Men Fredrik var absolut inte värdig att få ens vara med”, skriver en tredje.

Vad tänker du om att Fredrik valde att lämna programmet? Skriv gärna en kommentar på Facebook!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev