Wincents framtidsbesked för Farmen – då lägger han högaffeln på hyllan: ”Det är klart”

Hans Wincent är expertbonden som sedan flera år tillbaka agerat mentor åt deltagarna i Farmen.

Genom säsongerna har han kommit att bli en riktig tittarfavorit.

Nu ger han sitt besked om framtiden i realityprogrammet.

”Farmen” är programmet där vi får följa med en grupp deltagare som tillsammans får leva på en gård, helt utan moderniteter så som man gjorde förr i tiden.

Tillsammans får de kämpa om att försöka hålla sams och hjälpas åt med de slitsamma dagliga arbetet på gården. Till råga på det så får de även mötas i olika tävlingar, där det gäller att inte åka ut.

Årets vinnare av Farmen blev som bekant Levin Larsson, 33, som kammade hem vinsten på en halv miljon kronor. Andraplatsen knep Cornelia Nordensson, 30.

Men tiden på Farmen är allt annan än enkel för deltagarna. Till sin hjälp har de mentorn Hans Wincent, som dyker upp då och då med uppdrag till farmarna.

Och Wincent börjar bli en riktig Farmen-veteran. Det var 2017 som han tog över efter den förre mentorn – Gutta Andersson. Snabbt kom Wincent att bli en riktig favorit bland tittarna.

Men att ställa upp i Farmen som deltagare är inget som Wincent skulle få för sig.

– Att vara med i Farmen själv är helt uteslutet till att börja med. Innan jag själv började jobba med det så är det klart att jag hade ägnat det någon liten tanke, berättar Wincent för Nyheter24.

Han berättar vidare att han däremot skulle kunna tänka sig att ställa upp i program så som ”Let’s dance” eller ”Över Atlanten”.

Wincent Farmen
Foto: TV4

Då lägger Wincent av med Farmen för gott

Men hur ser då Hans Wincent på framtiden i tv-rutan som mentor i Farmen? Jo, det är ett jobb som han inte vill lägga på hyllan i första taget. Han vill nämligen fortsätta med det så länge han bara får.

– Jag tänker inte så mycket på det där så långt i förväg. Det är klart att man saknar att vara ledig på sommaren, men samtidigt är det då som Farmen spelas in och det är ju ett riktigt roligt jobb helt enkelt. Jag kör säkert på så länge Farmen rullar och så länge de vill ha mig. Det tror jag. Sen hoppas jag ju såklart att det kan kompletteras med fler uppdrag inom tv, säger Hans Wincent till Nyheter24

Hoppas att vi får se dig i många säsonger till Wincent!

Dela gärna den här artikeln på Facebook om du också längtar till nästa säsong av Farmen redan nu!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev