Efter tuffa tiden – här är Linda Lindorffs nya sjukdomsbesked

Sjukdomen vill inte ge med sig för Linda Lindorff.

Nu avslöjar hon att hon tvingats till en ny operation.

– Febern är åtminstone borta idag och jag känner mig starkare, skriver hon på Instagram.

Linda Lindorff drabbades av blindtarmsinflammation när hon befann sig på semester i Dubai och tvingades till operation. Hon har tidigare berättat om hur maken Jacob akut ringde läkare efter att hon svimmat.

Linda Lindorff fick först inte lämna landet på grund av hälsoskäl. Och när hon äntligen kommit hem till sin familj i Sverige berättade hon för sin följare på Instagram att det uppstått komplikationer. 

– Feber igen i natt och alltför svullen öm mage. Efter fler blodprover och skiktröntgen visade det sig att jag har en infektion efter op. Begynnande varböld. Suck. Men nu vet jag i alla fall det och har fått en 10 dagars penicillinkur så nu hoppas jag på nytt eländet snart ska vara över, skrev Linda Lindorff, som uppsökte sjukhus på nytt.

Linda Lindorff om natten på sjukhus

Men problemen fortsatte. Nu avslöjar programledaren att hon återigen fått operera sig.

– Mamma kom till mig igår och har legat hela natten hos mig på sjukhuset. Min älskade fina underbara mamma. Jo, det blev en operation till i natt för att få ordning på allt och nu hoppas jag att det blir bra, skriver Linda Lindorff.

Hon berättar att hon känner sig starkare än på länge.

– Febern är åtminstone borta idag och jag känner mig starkare. Har dessutom ätit den goaste smörgåsen i mitt liv här, kärnmjölkslimpa med mycket smör ost och skinka – och det smakade ljuvligt! Det tolkar jag också som ett tecken på att jag är på bättringsvägen.

Lindorff om framtiden

Linda Lindorff passar på att tacka all sjukvårdspersonal som tar hand om henne. Och hon riktar även ett stort tack till alla som hört av sig för att stötta och ge henne energi.

Linda Lindorff har tidigare sagt att de senaste veckorna fått henne att tänka till, och att det kommer bli förändringar i hennes liv framöver.

– Angående tankar på förändring så är de ännu fler. Det här var på nåt vis ett wake up call för mig, jag känner tydligt vad som behöver ske men det tar vi sen, skriver hon på Instagram.

 

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/6E5OGzY1rirSd-U3rox8cgX93HukgtWAUU-QJuBf7yGIIDJWgOszuRKTpL73XOax?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

Nu håller vi tummarna för att det värsta är över Linda! Skicka gärna dina styrkekramar till Linda i kommentarsfältet på Facebook.