Kristin Kaspersen bryter tystnaden om Renée Nyberg – efter närgångna frågorna: ”Inte bara…”

Kristin Kaspersen och hennes son Filip Lamprecht gästade premiären av ”Renées brygga”. Nu berättar tv-profilen vad hon egentligen tycker om sin kollega Renée Nyberg.

Under tisdagskvällen drog sommarfavoriten ”Renées brygga” igång i TV4. Det är en av kanalens stora höjdpunkter den här vintern.

I vanlig ordning gästas Renée Nyberg, 57, av noga utvalda, välkända, folkkära och aktuella kändisar. I en idyllisk skärgårdsmiljö lagar de mat och pratar om livet tillsammans.

Renée Nyberg
Renée Nyberg i premiären av ”Renées brygga”. Foto: TV4

Årets säsong inleddes med att programledaren Kristin Kaspersen, 54, och hennes son Filip Lamprecht, 26, anlände till ”Bryggan”. Filip är bland annat känd som modell och egenföretagare. 2021 vann han finalen av ”Let’s dance” tillsammans med Linn Hegdal, en tjej han ryktas vara tillsammans med.

Även skidlegendaren Gunde Svan och hans son Ferry, som tävlar i timbersports, välkomnades till Renées vackra sommarhus vid vattnet.

Kristin Kaspersen
Kristin Kaspersen i premiären av ”Renées brygga”. Foto: TV4

”Vi kom isär en bit”

Eftersom det fanns ett litet familjetema, med tanke på att två föräldrar med respektive barn gästade programmet, föll det sig naturligt att mycket av snacket med Renée kom att handla om nära relationer och familjefrågor.

Kristin och Filip är i dag otroligt nära varandra och har en fin och kärleksfull relation, men de berättar båda om en svår period i livet som ägde rum för några år sedan.

– Vi hade ett läge där vi kom isär en bit, av olika anledningar. Men vi kom ganska långt ifrån varandra. Det gjorde ju att, tycker jag i alla fall, det nästan blev så att vi båda tog varsitt ansvar för att hitta tillbaka till relationen, säger Filip Lamprecht i programmet.

De vill inte gå in på vad exakt som hände, men deras relation var ett tag så pass frostig att de övervägde att ta en paus från varandra. Deras relation fungerade inte och de behövde hitta en lösning.

– Jag tycker att det var fruktansvärt. Jag kommer ihåg att vi hade ett samtal en gång där jag sa att: ”Jag vill inte ha den här relationen längre. Antingen går vi tillbaka till hur det var förut, eller så hittar vi en ny”. Jag var ju livrädd att säga det till mitt barn, att: ”Den här relationen vill jag inte ha längre”, säger Kristin Kaspersen i TV4.

Hennes uppriktighet och brutala ärlighet fick honom att tänka om.

Premiären av ”Renées brygga” 2024: Renée Nyberg, Gunde Svan, Ferry Svan, Kristin Kaspersen och Filip Lamprecht. Foto: TV4

– Det är en ganska stor grej. Vill jag inte ha en relation just nu med min mamma? Det fick en att tänka om lite, säger han.

Sedan dess har de jobbat på sin relation och i dag är den starkare än någonsin.

Kristins ord om Renée

Efter sin medverkan i programmet har Kristin Kaspersen tackat alla inblandade parter för att det var så trevligt och blev så bra. I ett Instagram-inlägg skriver hon exakt vad hon tycker och känner kring tv-kollegan Renée Nyberg.

Det är idel positiva saker som Kristin har att säga om Renée.

Ikväll är jag och Filip Lamprecht med i premiären av ”Renées brygga”. Och det tillsammans med underbara Gunde Svan. En dag med skratt, tårar, god mat och padelmatch”, skriver hon och fortsätter:

Att dessutom få hänga med Renée, som inte bara är en fantastisk programledare utan också helt underbar människa, är alltid lika härligt. Tack för en magisk dag!”.

Uppenbarligen tycker Kristin att Renée är en toppenperson på alla sätt och vis.

Tack för ett fint program och tack för att ni alla bjöd på er själva, blottade era svagheter och vågade prata om livet.

Det var en härlig säsongspremiär av ”Renées brygga”.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev