Sanna Nielsens fina kärlekssaga med Joakim – så får de kärleken att hålla efter alla år: ”Vi har följt…”

Sanna Nielsen har sedan många år tillbaka kilat stadigt med sin stora kärlek Joakim Ramsell.

I en intervju med Hemmets journal berättar hon nu hur relationen utvecklats genom åren.

– Man är kanske inte samma person som när man träffades, men vi har följt med varandra i våra respektive förändringsprocesser, säger hon till tidningen.

Sanna Nielsen träffade Joakim Ramsell på den plats som hon älskar allra mest- scenen.

– Det är underbart att få dela jobbet och glädjen med någon. Det är fantastiskt att komma hem till någon och berätta om saker, men det är ännu häftigare när den personen också har egna minnen från upplevelsen på scenen. Vi kan komma hem efter vi tagit pendeln och så går vi den där kilometersträckan hem och diskuterar vad vi gjort och hört under dagen, har hon tidigare berättat för Nöjeslivet.

Idag har paret varit tillsammans i över 15 år, och 2021 välkomnade de sonen Gibson till världen.

STOCKHOLM 20160616 Joakim Ramsell och Sanna Nielsen anländer till Polarpriset 2016 bankett på Grand Hotel i Stockholm. Foto: Christine Olsson / TT

Sanna Nielsen familj

För Hemmets journal berättar Sanna att hon och Jocke hade pratat om att skaffa barn länge, och under pandemin bestämde de sig för att det var dags.

Nu berättar artisten att hon fått den familj som hon alltid drömt om.


– Jag vill bara ha mer och mer av Gibson. Det känns lite vemodigt att bebistiden är över. Samtidigt känner jag mig nyfiken på hans personlighet och vem han kommer att bli.

”Vi är väldigt bra kompisar i grunden”

Och att kärleken mellan henne och Jocke är sprudlande än idag råder det inga tvivel om.

– Jag fastnade för Jockes sätt att vara. Han är en mjuk och varm kille, klädd som en hårdrockskille. Han ser mig och vi har väldigt roligt ihop, säger hon till Hemmets journal.

Tidigare har hon berättat för Nöjeslivet att deras gemensamma kärlek till musiken och passionen för jobbet är en av nycklarna till kärleksframgången.

– Vi trivs väldigt bra ihop och vi tycker väldigt mycket om varandra. Vi försöker prata mycket med varandra och ha roligt ihop. Jag tänker också på att vi är väldigt bra kompisar i grunder för det var så vi började och vi alltid kunnat prata om allt. Grundtryggheten är fantastisk. Jag vill ju gå igenom livet med honom och då har jag bestämt mig för det. Det är fint på alla sätt och vis.

STOCKHOLM 20230523 Sanna Nielsen och Jocke Ramsell anländer till Polarpriset 2023 som delas ut på Grand Hotel i Stockholm i maj 2023. Foto: Christine Olsson / TT
STOCKHOLM 20230523 Sanna Nielsen och Jocke Ramsell anländer till Polarpriset 2023 som delas ut på Grand Hotel i Stockholm i maj 2023. Foto: Christine Olsson / TT

Så får de kärleken att hålla

Utöver det så är en av sakerna som hon tror är absolut viktigast i en relation att respektera varandra.

– Jag tror att respekten för en annan människa är oerhört viktig och att man inte glömmer bort att man behöver inte tycka lika i ett förhållande om allting. Det måste man ha respekt för och inte tänka att man inte kan vara tillsammans med personen för det kommer krocka för mycket, har Sanna sagt till Nöjeslivet.

I intervjun med Hemmets journal förklarar hon att de båda vuxit och förändrats genom åren, men att de gjort det sida vid sida.

– Man är kanske inte samma person som när man träffades, men vi har följt med varandra i våra respektive förändringsprocesser.

Ni är så fina ihop, vi önskar er allt gott!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev