Därför får Kate inte träffa sina egna barn – sjukhusets tuffa förbud splittrar familjen

Det var under förra veckan som nyheten kom ut om att prinsessan av Wales – Kate Middleton – blivit inlagd på sjukhus för att genomgå en operation.

Under sin sjukhusvistelse så får hon inte ta emot besök av sina barn.

Det var i onsdags förra veckan som den chockerande nyheten kom ut om Catherine ”Kate” Middleton blivit inlagd på sjukhus.

Den exakta anledningen till varför hon blivit inlagd har inte kommunicerats ut av det brittiska kungahuset då prinsessan vill hålla det hemligt.

Det som kommit ut är att Kate har genomgått en bukoperation som gått bra och att hon efter operationen får vara kvar och återhämta sig i tio till 14 dagar.

Hon befinner sig alltså nu på privatsjukhuset The London Clinic, ett stort privatsjukhus i London som haft flera kändisar och kungligheter som patienter genom åren.

Maken tillika prins William har besökt Kate på sjukhuset för att vara vid sin hustrus sida.

Barnen får inte besöka sin mamma

Dock har hon inte fått några besök från barnen prins George, 10, prinsessan Charlotte, 8, och prins Louis, 5.

Och det verkar som att barnen inte kommer att besöka henne under hela hennes sjukhusvistelse. Enligt tidningen People får nämligen inga barn besöka The London Clinic utan särskilt tillstånd, vilket Svensk Dam rapporterat om.

Anledningen till förbudet är för att undvika smitta och infektioner på sjukhuset, vilket ju är förståeligt.

Familjen har samlats

Snart så kommer Kate att få träffa barnen ändå, då hon snart blir utskriven. Men hemma så kommer hon dock att fortsätta vila och hon väntas återuppta sina kungliga uppdrag först efter påsk.

Under tiden som Kate befinner sig på sjukhuset så har William rensat kalendern för att kunna ägna mer tid åt Kate och barnen. Även Kates föräldrar, Michael och Carole Middleton, står till familjens förfogande.

Hoppas att hon inte lider av något allvarligt och att hon snabbt kan vara på benen igen!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev