Nya beskedet om prinsessan Madeleines framtid i Sverige – hovet bryter tystnaden

Prinsessan Madeleine med familj har avnjutit en svensk sommar.

Nu ger hovet besked om framtiden, detta skriver Hänt.

Det var i början av juni som hovet bekräftade att prinsessan Madeleine med familj hade lämnat USA och landat i Sverige.

På grund av den rådande pandemin hade Madeleine, maken Chris O’Neill samt barnen Leonore, Nicolas och Adrienne då varit ifrån släkt och vänner en längre tid.

Med det sagt var familjens plan att tillbringa större delen av sommaren hemma i Sverige. En vistelse som bland annat väntades innefatta tid på kungafamiljens sommarresidens Solliden på Öland.

”Hela familjen är här tillsammans och kommer tillbringa en längre tid under sommaren i Sverige”, skrev hovets informationschef Margareta Thorgren i ett mejl till Nöjeslivet i början av sommaren.

Härlig vistelse i Sverige

Och det har varit ett sommarschema fullspäckat med roligheter och andra evenemang.

Såväl kronprinsessan Victoria som Chris O’Neill har firat sina födelsedagar, och så sent som häromdagen döptes prins Julian i Drottningholms slottskyrka.

Sedan tidigare har hovet berättat att Madeleine och familjen stormtrivts under vistelsen i Sverige.

”Prinsessan Madeleine med familj är glada att åter vara i Sverige, träffa familj och vänner”, sa hovets informationschef Margareta Thorgren i juni till Nöjeslivet.

prinsessan madeleine, chris o'neill
STOCKHOLM 20210814 Prinsessan Madeleine, prins Nicolas, prinsessan Adrienne, Christopher O’Neill och prinsessan Leonore efter prins Julians dop i Drottningholms slottskyrka. Foto Erik Simander / TT

Framtiden för prinsessan Madeleine

Men den långa semestervistelsen har också lett till frågor.

Något som många har undrat över, är exempelvis om en permanent flytt från Florida till Sverige skulle kunna vara aktuell för prinsessan Madeleine med familj.

En fråga och ett rykte som hovet nu dementerar. I ett meddelande till tidningen Hänt menar hovets informationschef Margareta Thorgren nämligen att familjen inte har några planer på att flytta till Sverige i nuläget.

”De bor i Florida nu och kommer fortsätta med det,” skriver hon till Hänt.

Hur länge Madeleine, Chris och barnen kommer att stanna i Sverige, lämnar hovet dock inget besked kring.

Dela gärna artikeln med dina vänner på Facebook!

prinsessan madeleine
BORGHOLMS SLOTT 20210714 Prinsessan Madeleine fotograferas på Borgholms slott i samband med firandet av kronprinsessans födelsedag på Victoriadagen. Foto: Jonas Ekströmer / TT