Tareq Taylors insikt med familjen – efter spänningarna i tv-serien: ”Jag hoppas verkligen att vi…”

Tareq Taylors matresa har gått i mål i SVT.
Nu berättar den folkkäre tv-kocken om sina viktigaste insikter med familjen – efter inspelningarna.
– När det gäller Zafer, mig och pappa har jag nog längtat efter den här tiden tillsammans i så otroligt många år, säger han.

Tv-profilen Tareq Taylor, 51, har gjort stor succé med sin nya programserie ”Tareq Taylors matresa” under vintern i SVT.

Foto: SVT

Programmet har hyllats av tittarna – och nyligen stod det också klart att det blir en ny säsong av matreseprogrammet. Tillsammans med sin pappa Seif Daoudi och lillebror Zafer Taylor har Tareq gått i pappans fotspår genom att åka till hans uppväxt hemstad Jerusalem.

Där har de lagat mat tillsammans, träffat släkt och vänner – och kommit varandra närmare. I slutet av programseriens säsongsfinal som sändes i SVT1 på tisdagen reflekterar de över detta.

– När det gäller Zafer, mig och pappa har jag nog längtat efter den här tiden tillsammans i så otroligt många år. Jag älskar att vara tillsammans med pappa och Zafer, jag tycker att det är helt fantastiskt, säger Tareq Taylor i programmet.

Tareq Taylor
Foto: SVT

Både Tareq och Zafer reflekterar över det faktum att de båda tycker om att jobba mycket – och att det kan gå ut över tiden de tillbringar med familj och vänner.

Foto: SVT

– Jag har känt att jag älskar dig och jag vill att du ska vara lycklig. Och sen har jag tänkt att du har dödat det som vi gjorde förr och som du tyckte var så kul. Du är densamma fortfarande, jag vill bara inte att du ska jobba bort all tid. Sen sitter du där när du är gammal med ditt Trump Tower och säger: ”Vad fan har jag gjort?”, säger Zafer i programmet om Tareq.

Foto: SVT

De är definitivt överens om vad som väntar i framtiden – mer tid tillsammans.

– Det bästa just nu är att alla de här spänningarna som jag tror att vi alla har haft innan resan, har släppt. I alla fall för egen del, så känner jag mig väldigt lugn just nu. Jag hoppas verkligen att vi kommer att hänga mycket mer efter den här resan, säger Tareq Taylor.

Foto: Peter Carlsson/SVT

Vilken underbar programserie! Vad tycker du om ”Tareq Taylors matresa”? Ser du fram emot fler avsnitt? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!