Caroline Kejberts första ord efter tuffa graviditeten

Bondeparet Caroline Kejbert och Joacim Rickling har fått sitt första barn.

Nu berättar den stolta mamman om förlossningen.

– Vi befinner oss i vår lilla bebisbubbla, skriver Caroline Kejbert på Instagram.

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev blixtförälskade i ”Bonde söker fru” 2017. Efter inspelningen flyttade de in på Ricklings släktgård. Och förra året avslöjade de att de väntade barn.

I torsdags kom så äntligen det efterlängtade tillskottet – en liten dotter.

– 00.16 den 3:e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas, skrev Rickling på Instagram.

Caroline Kejbert: Kärleken är helt obeskrivlig

Nu väljer även Caroline Kejbert att dela med sig om sina tankar kring förlossningen. På hennes blogg har man kunnat läsa att graviditeten inte varit helt lätt. Hon har berättat att hon kämpat med ryggsmärtor och sömnproblem.

På sin Instagram har hon publicerat en bild på den lyckliga familjen.

– Här är vår Wilda exakt 15 minuter gammal, skriver Caroline Kejbert och berättar att dottern kom innan beräknat förlossningsdatum.

– Hon valde att komma till världen hela fem dagar innan BF, och det är vi så glada för. Allt har gått jättebra och kärleken till den här lilla krabaten är helt obeskrivlig.

I ett senare inlägg som publicerades på måndagen skriver Caroline Kejbert att allt gått fortsatt bra.

– Vi befinner oss i vår lilla bebisbubbla – åh det är så mysigt! Just nu har vi fullt upp med att lära känna den här lilla jäntan! Allt har gått jättebra hittills och uppdatering om våra senaste tre dagar kommer givetvis att komma upp i bloggen inom kort så håll utkik vetja!

Tiotusentals har lyckönskat Joacim Rickling och Caroline Kejbert de senaste dagarna, och grattishälsningarna fortsätter att strömma in.

Även Linda Lindorff har tidigare uttryckt sin glädje över parets babylycka.

– Åhhhh nu har även den här bonden blivit pappa! Året kunde verkligen inte börjat bättre. Fina Joacim Rickling och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka! Det är ett litet mirakel varje gång ett barn kommer till världen – jag är så oerhört glad för deras skull. Vilken lycka Joacim! Tänk så bra det blev!, skrev Linda Lindorff på Instagram.

 

Så härligt med babylycka, och vad skönt att allt gick bra! Gilla och skicka dina hälsningar till bondeparet på Facebook.