Foto: Instagram @karlfredrik.se

Efter tv-succén – Karl Fredrik visar upp hur privata trädgården ser ut i dag: ”Magiskt”

Efter att tv-kamerorna slocknat.
Här visar Karl Fredrik Gustafsson upp utvecklingen i sin och kärleken Petter Kjelléns omtalade trädgård.
De nya bilderna får tittarna att jubla.

Tv-programmet ”Karl Fredrik på Österlen” är slut för den här gången. Programledaren och trädgårdsmästaren Karl Fredrik Gustafsson har redan berättat om framtidsplanerna för programmet – som kommer tillbaka med en ny säsong nästa år.

Foto: Peter Knutson/TV4

– Utan att avslöja för mycket, så ser det ut att bli både jul- och nyårsprogram i år. Och säsong tre har vi redan börjat spela in, har Karl Fredrik Gustafsson tidigare sagt till Nöjeslivet.

TV4 har hittills bekräftat att det blir en ny säsong av den populära programserien.

Men det är inte bara tv-framtiden som blomstrar på Eklaholm där Karl Fredrik bedriver verksamhet med kärleken Petter Kjellén. Nyligen förlovade sig paret vid en resa till Gotland.

LÄS MER: Så får Karl Fredrik kärleken att blomstra med Petter – knepet utanför tv-rutan

Förra tisdagen sändes det sista avsnittet för den andra säsongen av ”Karl Fredrik på Österlen”. Det betyder att programmet inte sänds under kvällen.

Men misströsta inte.

Karl Fredrik och Petter bjuder tittarna på blomstrande vårkänslor ändå!

På sin Instagram är Karl Fredrik flitig med att lägga upp bilder från den omtalade trädgården. Som här i orangeriet som tv-tittarna fått bekanta sig med.

I söndags sken solen över Österlen!

Och i bildspelet nedan på Karl-Fredriks Instagram kan man se hur parets privata trädgård, som också visades upp i tv-programmet, ser ut i dag!

De nya bilderna på trädgården, där det bland annat spelades boule i programserien, hyllas nu av tittarna.

”Magiskt”, skriver en följare i en kommentar till inlägget och får medhåll av hundratals andra. ”Vilket ljus!”, ”härliga morgonbilder!”, och ”åhh, så mycket fint!!” är andra omdömen som följarna kommenterar till bilderna.

”Karl Fredrik på Österlen” ersätts i TV4 av programserien ”Hela kändis-Sverige bakar” som sänds klockan 20 på tisdagen. I SVT1 fortsätter blomsterprogrammet ”Trädgårdstider” att rulla ett tag till på samma tid.

Kommer du att sakna Karl Fredrik på Österlen i tv-rutan? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida och dela vidare!