Sanningen om Farmen-profilens förvandling efter programmet – efter tittarnas frågor: ”Anser jag är…”

Farmen är slut för denna gång och under årets säsong har vi fått bekanta oss med flera spännande deltagare. En av dem är Beatrice Larsson, som hastigt fick lämna programmet efter ett ormbett.

Efter programmet har tittarna nu sett en stor förvandling i Beatrice utseende, som hon också uttalat sig om till Hänt.

I söndags kammade Cecilia Ahlborg hem vinsten i Farmen. Det har varit en spännande säsong, kantad av dramatik och intriger.

Flera deltagare tvingades lämna programmet under hastiga omständigheter. Däribland Josefin Ahlin som åkte hem i förtid och hunden Ivy som lämnade Farmen efter bara en vecka.

Dessutom fick Beatrice Larsson tillfälligt lämna gården då hon blivit biten av en orm.

LÄS MER: Cecilia Ahlborg vinner Farmen 2022 – detta ska hon göra för pengarna

Beatrice Larsson blev ormbiten under sin tid på Farmen. Hon blev tvungen att uppsöka sjukhus men valde att sedan att återvända till gården.

Avråddes från att fortsätta i Farmen

Farmen-profilen var tvungen att uppsöka sjukhus för att få behandling för ormbettet. Läkaren rådde henne också att lämna programmet.

– Han sa det att ”jag som läkare måste se till din hälsa, jag kan inte råda dig att återvända till den miljön, men du gör som du vill”. Jag fattade det beslutet ändå att jag ville åka tillbaka. Jag fick då kortison och andra medikament för att kunna göra det. Det är mycket mer allvar bakom detta än det som syns på tv, berättade Beatrice Larsson för Hänt.

Efter återkomsten i programmet kämpade Beatrice tappert på. Men efter en förlust i en tävling mot Monika Ostrowska fick hon lämna programmet.

LÄS MER: Farmen-profilens kontroversiella beslut – efter tunga förlusten

Förvandlingen efter programmet

Vid sidan av programmet uppdaterar Beatrice flitigt på sin instagram. Men tittarna har reagerat på att hennes utseende där skiljer sig mycket från hur hon såg ut i Farmen, rapporterar Hänt.

Beatrice Larsson – Foto: Instagram

Under en frågestund på hennes Instagram-story valde Beatrice att berätta om skillnaderna.

– Ja, den här frågan kommer upp och jag förstår era funderingar. Jag vägde 94 kilo på Farmen, jag åt Levaxin på Farmen. Och nu är det löst och jag har balans och jag har gått ner massor i vikt, förklarade hon på sin Instagram.

Beatrice har också i ett meddelande till Hänt uttalat sig om skillnaderna i hennes utseende.

”Som fotograf och då mest stillbilder, anser jag att då och då blir råkopior lite väl hårda och inte alltid så behagligt för ögat att se på, så visst händer det att man använder något filter för att mjuka upp bilden.. Det görs ju även på tex godmorgon tv, dock inget som förvränger eller tar bort dina rynkor, för det anser jag är din personlighet”, skriver hon till Hänt och fortsätter:

”Så jag hoppas nu att läsarna förstår att den Bea som mer eller mindre var som en Bigmama Farmen Bea, numer är en mycket mer hälsosam och nöjd Farmen Bea. 16 kg och ett liv med bättre kost gör under med både hälsan och sinnet.”