Foto: Ulrika Midunger/SVT

Sven Melander hyllas av Läckberg – efter kampen under inspelningarna: ”Han ska ha hjältemedalj”

Sven Melander berättade i slutet av mars att han drabbats av cancer.

I somras avslutades cellgiftsbehandlingen – och då skulle den folkkäre programledaren, journalisten och tv-profilen samtidigt börja inspelningarna av ”Stjärnorna på slottet”.

– Det var väldigt roligt. Vi hade väldigt kul. Samtidigt som det var jobbigt. Det var väldigt varmt. Men med det här gänget blev det jättekul, säger Sven Melander till Nöjeslivet.

Efter inspelningarna hyllas han av bland andra deckardrottningen Camilla Läckberg.

Foto: Janne Danielsson/SVT

Deckardrottningen Camilla Läckberg berättar att det som gjorde störst intryck på henne under inspelningarna i somras var just Sven Melander.

– Jag var väldigt imponerad av att Sven orkade. Det kanske är det som imponerade mest på mig den veckan. Han ska ha hjältemedalj för att han pallade värmen och allting. Vi höll på att duka under och hade ju inte genomgått en cancerbehandling precis, så det imponerade enormt på mig, säger Camilla Läckberg till Nöjeslivet.

LÄS MER: Sven Melander berättar hur han mår nu (från december 2018)

Foto: SVT

LÄS MER: Camilla Läckbergs ärliga besked – efter tunga uttåget med Anna Book

På söndag 27 januari klockan 20.00 är det dags för Läckbergs dag i årets ”Stjärnorna på slottet” i SVT.

– Det var bland det absolut roligaste jag någonsin gjort. Vi delar allihop den åsikten, vågar jag påstå. Vi hade fruktansvärt roligt ihop, säger hon.

Vad kan tittarna se fram emot i ditt avsnitt? 

– Det blir tårar, skratt, allvar och galna upptåg. Mycket känslor. Jag slängde in lite karaoke bland annat, det måste man ju utsätta dem för. Kajsas reaktion när hon kom in i karaokesalen, de gjorde verkligen en riktigt schysst 80-talskaraokesal var ”Ja!…Nej!”. Haha, det speglar det hela ganska väl.

LÄS MER: Läckbergs ord om kroppshetsen – efter händelsen

Stjärnorna på slottet visas på lördag 29/1 klockan 20 i SVT.

Foto: Ulrika Midunger/SVT

Dela gärna vidare Camillas fina ord om Sven! Det är han väl värd.