Kristin Kaspersens ord om ingreppet – opererad efter smärtorna

Smärtorna blev för mycket.
Nu berättar Kristin Kaspersen om ingreppet hon tvingades till.
Tv-profilen är glad efter att operationen gick bra.

Kristin Kaspersen är utan tvekan en av landets mest rutinerade programledare i tv.

Det bevisade hon inte minst när TV4 var i desperat behov av en värd för underhållningsflaggskeppet ”Let’s dance” i våras.

Artikeln fortsätter under bilden.

STOCKHOLM 20230527 Programledaren Kristin Kaspersen under finalen av Let's Dance 2023. Foto: Jonas Ekströmer / TT
STOCKHOLM 20230527 Programledaren Kristin Kaspersen under finalen av Let’s Dance 2023. Foto: Jonas Ekströmer / TT

Då kastades Kristin rakt in i hetluften, efter det omskakande beskedet att Petra Mede tvingats lämna programledarrollen av av hälsoskäl bara en vecka för premiär.

Då ringde TV4-produktionen till rutinerade Kaspersen, som tackade ja till att leda programmet tillsammans med artisten David Lindgren. Kaspersen gick sedan från klarhet till klarhet och hyllades under säsongen stort av tittarna tillsammans med Lindgren.

Hon glänste helt enkelt i rollen i det omtyckta programmet.

Men det blev också den sista säsongen – i alla fall för ett helt år framöver. För nyligen lät TV4 meddela att kanalen sätter många programsatsningar på paus till 2024. Däribland Let’s dance, som alltså inte får någon ny säsong förrän tidigast 2025.

– Trots att Let’s dance fortfarande är ett program med mer än en miljon tittare varje vecka så har tittarsiffrorna stadigt dalat under de senaste åren. Den trenden vill vi bryta och då behöver vi en paus för att se över hur vi skulle kunna förnya oss och komma tillbaka igen 2025 med ny energi, sa TV4:s innehållsdirektör Fredrik Arefalk då till egna kanalen.

Kristin Kaspersen, David Lindgren, Let's Dance
Foto: Nöjeslivet

Kaspersen uttryckte sig följande efter att nyheten om Let’s dance kommit ut:

– Ett program som sprider så mycket glädje inte bara för oss som är med utan jag får så ofta höra det från de tittare jag möter. Jag är glad att TV4 säger det är en paus, för jag vill njuta av att titta på programmet igen, förhoppningsvis 2025, skrev hon då på Instagram.

Kristin Kaspersens stöd till familjen Berghagen

Annars är det förstås familjen som stått i särskilt stort fokus för Kaspersen på sistone.

Hon är halvsyster med Malin Berghagen – de har Barbro ”Lill-Babs” Svensson som gemensam mor, men olika pappor. Malins pappa, den folkkäre artisten Lasse Berghagen, vårdas sedan en tid på sjukhus.

Kaspersen har stöttat sin syster under denna tunga period, bland annat via en utlandsresa till Rhodos där de laddat batterierna. Hon har också uttryckt sitt stöd till familjen offentligt.

– Lasse, en kämpe! Nu ser vi till att det är motvind fylld med kärlek och styrka för denna underbara krigare, skriver Kaspersen på Instagram.

Själv är hon just nu aktuell utanför tv-rutan – med egna podcasten ”Nyfiken på”. En intervjuserie där Kristin intervjuar intressanta gäster.

I det senaste avsnittet samtalar hon med debattören och föreläsaren Fi Lindfors.

– Vi pratar om hur situationer generellt kan se ut när det gäller kommunikationen mellan män och kvinnor, att män vill ha sex för att må bra medan kvinnan vill ha sex när hon mår bra. Hur vi ska hantera bråk och vad är det viktigaste vi ska tänka på innan vi flyttar ihop, skriver Kristin på Instagram.

Kristin Kaspersen om ingreppet: ”Gått toppen”

Nu berättar Kaspersen att hon nyligen tvingats till ett ingrepp. Det var efter en smärtsam upplevelse som Kristin fick vård.

På Instagram story visar programledarprofilen själv upp resultatet efteråt.

Hon är lycklig efter att ha genomgått en mindre operation.

– Nu är det klart! Allt har gått toppen. En liten led i fingret är stelopererad. Allt brosk var borta och ben gnagde mot ben därför var smärtan där, skriver Kristin Kaspersen på Instagram.

– Men nu är det gjort och jag är glad. Lite seg men glad, skriver hon.

Foto: Instagram @kaspersen

Nyligen kunde hon också glädjas över att få fira sin 54-årsdag med familjen.

– Så tacksam för att jag får fylla år. Inga problem med att bli äldre. Det är magiskt! skrev Kaspersen då i ett meddelande till Nöjeslivet.

Stjärnan har många strängar på sin lyra, i höst har hon fullt upp med olika uppdrag – och att bara umgås med familjen så klart.

– Under hösten gör jag min podd, föreläsningar, några träningsresor och umgås med familj och vänner, skriver Kristin.

Vi är glada för din skull att allt gick bra, bästa Kristin! Grattis i efterskott!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar!