Karl Fredriks relation till Gunilla Persson i dag – efter omtalade scenerna i ”Fångarna på fortet”

Karl Fredrik Gustafsson tävlade sida vid sida med Gunilla Persson.
Nu berättar han om relationen till Hollywoodfrun efter scenerna i ”Fångarna på fortet”, i en intervju med Nöjeslivet.

Karl Fredrik Gustafsson är trädgårdsmästaren som blev TV4:s blomsterkung med hela svenska folket.

När egna livsstilsprogrammet ”Karl Fredrik på Österlen” lanserades år 2020 var det nog inte alla tittare som visste vem blomsterexperten var, även om Karl Fredrik tidigare också setts i ”Mandelmanns gård”.

Artikeln fortsätter under bilden.

Karl Fredrik på Österlen. Foto: Nexiko / TV4
Karl Fredrik på Österlen. Foto: Nexiko / TV4

Under hösten har Karl Fredrik också varit högaktuell i en annan TV4-produktion. Han nådde hela vägen till finalen av kändisvarianten på ”Sveriges mästerkock” – där till slut fotbollsstjärnan Jesper Blomqvist tog hem slutsegern.

– Det var en fantastisk upplevelse och bland det roligaste jag gjort, eftersom det var både utmanande och roligt. Att laga mat på tid är tufft, och är väl den största utmaningen man har i programmet. Men det var underbart kul dels att träffa proffsiga juryn, men också de andra deltagarna, säger Karl Fredrik Gustafsson till Nöjeslivet om inspelningarna av ”Sveriges mästerkock VIP”.

LÄS MER: Karl Fredrik om samtalen med Leif Mannerström – bakom kulisserna på ”Sveriges mästerkock VIP”

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

LÄS MER: TV4-profilen Petter Kjelléns vrede – starka orden efter kontroversiella beslutet: ”Sunkigt”

Ett annat TV4-program som Karl Fredrik tidigare medverkat i är ”Fångarna på fortet”. Tävlingsshowen där kända profiler får komma till Fort Boyard utanför västfranska kusten för att tävla i olika utmanande grenar.

Karl Fredrik om relationen till Gunilla Persson i dag

Karl Fredrik tävlade då i samma lag som tv-profilerna Gunilla Persson och Sebastian Martinsson.

I en intervju med Nöjeslivet berättar nu Karl Fredrik om sin relation till Hollywoodfrun.

– Jag tycker hon är rar och härlig. Man får ta henne för vad hon är, men vi kom väldigt bra överens. Hon sa att hon gärna kommer hälsar på hos oss på Eklaholm. Hon och Erika är så välkomna! Vi har skrivit någonting till varandra så där ibland och har lite kontakt.

Artikeln fortsätter under bilden.

Gunilla Persson
Foto: Youtube/TV4

I ”Fångarna på fortet” fick han också stifta bekantskap med Hollywoodstjärnan Peter Stormare. Skådespelaren som på senare år intagit rollen som den gåtställande ”Fader Fouras” i programmet.

För Karl Fredrik blev det ett minnesvärt möte i baren när inspelningarna var färdiga.

– Jag hann inte träffa honom så mycket. Men vi träffades i baren sen på hotellet. Han är väldigt trevlig, rolig och proffsig. Verkligen en karaktär. Han var väldigt trevlig, verkligen, säger Karl Fredrik.

LÄS MER: Lill Lindfors fina gest till Karl Fredrik – efter uppslitande händelsen med katten: ”Så rar”

Artikeln fortsätter under bilden.

Peter Stormare
Foto: TV4

Nu återstår att se i vilket tv-sammanhang Karl Fredrik dyker upp i härnäst. Klart är i alla fall att ”Karl Fredrik på Österlen” kommer tillbaka med en ny säsong, den fjärde i ordningen, även om sändningsstart i skrivande stund inte är klart.

Dessutom väntar storslagna planer även utanför tv-rutan för Karl Fredrik och fästmannen Petter Kjellén, som planerar för bröllop om två år.

– Vi har sagt 2024, dels vill vi njuta av förlovningen och dels är 2023 ett mycket speciellt år då det är 100 år sedan boningshuset, tegelbyggnaden, på Eklaholm byggdes. Så då blir det hundraårsfirande i hela butiken och på gården. Där kommer det bli många tillställningar med vårsalong, blomsterdekorationer och storslaget firande två helger innan påsk tio dagar i rad. Sen kommer det löpa på under året, säger Karl Fredrik.

LÄS MER: Karl Fredriks besked om Let’s dance – efter kampen mot Jesper Blomqvist i ”Sveriges mästerkock VIP”

Artikeln fortsätter under bilden.

Vi säger stort lycka till med de framtida bröllopsplanerna till Karl Fredrik och Petter!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar på vår Facebook-sida.